Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Porec

Binnenland, Kroatië

€ 370.000

Woonoppervlakte 85m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning met ultiem zeezicht en absolute rust? - Zoek dan niet verder:Ons ca. 85m² penthouse appartement met 180° zeezicht (vrij) in Porec is precies de plek voor jou. Wij nodigen u uit om onze idyllische schat te ontdekken:Zodra u de flat binnenkomt, kunt u de absolute nieuwheid en een moderne flair verwachten, ontspannen rust en privacy zonder directe buren.Op het grote terras kunt u genieten van een uitzicht op de zon, wind en zee, die zich tot aan de horizon openbaart.Deze woning is perfect voor uw vakantie of als tweede huis. Maar onze eenheid in Porec is ook een veilige investering als toeristische verhuur. Met twee parkeerplaatsen en een onovertroffen locatie zal je penthouse altijd in de belangstelling staan, en last but not least: je woont hier op slechts ongeveer 8 minuten van de zee en er zijn kleine cafés en restaurants in de directe omgeving, ideaal om te ontspannen na een dag aan het strand. Eerste bewoning- Absoluut rustige locatie- Slechts 8 minuten van de zee- Ruim terrasbalkon met panoramisch uitzicht op zee- Klein complex met slechts 12 eenheden- Hoogwaardige constructie- Hoge, lichtdoorstroomde kamers- Airconditioning in elke kamer- Vloerverwarming aanwezig- 2 parkeerplaatsen inbegrepen in de aankoopprijs- Eigen keldercompartiment- Perfect als vakantieverblijf, tweede huis "workation"- Ideaal als investering voor toeristische verhuurPorec is een charmant kustplaatsje in Kroatië, gelegen op het schiereiland Istrië aan de Adriatische Zee. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en is een favoriete bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een combinatie van historisch erfgoed, mooie stranden en een levendige mediterrane sfeer. Het oude centrum van Porec met zijn geplaveide straatjes, historische gebouwen en pittoreske pleintjes nodigt uit tot wandelen en ontdekken. Bezoekers kunnen de smalle straatjes verkennen, vertoeven in gezellige cafés of genieten van de heerlijke lokale keuken in de vele restaurants, terwijl de kust van Porec is omzoomd met prachtige stranden en een verscheidenheid aan recreatieve activiteiten biedt, zoals zwemmen, zonnebaden, watersporten en boottochten naar de omliggende eilanden. Er zijn ook mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen in de omgeving van Porec, en Porec biedt een bruisend nachtleven met bars, clubs en uitgaansgelegenheden voor wie 's avonds van de sfeer wil genieten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID421621

ID makelaarTRE-STC-2023-06-136

Prijs€ 370.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Porec

Land Kroatië

Regio Binnenland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning