Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Paleokastro

Griekenland

€ 745.000

Woonoppervlakte 298m2
Perceeloppervlakte 13.660m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Deze indrukwekkende villa op het eiland Samos wordt door de lokale bevolking liefdevol het "Kasteel" genoemd en biedt privacy en een adembenemend panoramisch uitzicht over de Egeïsche Zee.Een privéweg leidt naar de villa van 298,50 m², die is gebouwd op een perceel van 13.660 m², en in totaal vier slaapkamers en vier badkamers heeft. De begane grond bestaat uit een hoofdingang, een warme woonkamer met open haard en een glazen tafel met acht stoelen, een elegante keuken, drie slaapkamers en drie badkamers. Op de bovenverdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Op de benedenverdieping is er een garage en een fitnessruimte/gym.De villa wordt gemeubileerd en uitgerust verkocht. Alle keukenapparatuur is van Neff en bestaat uit een dubbele koelkast met ijsblokjesmachine, elektrische oven en vier kookplaten, vaatwasser, magnetron en een Nespresso koffiezetapparaat. Drie van de badkamers, waaronder de hoofdbadkamer, zijn uitgerust met douches, en één heeft een ligbad. Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed, terwijl de andere twee twee eenpersoonsbedden hebben. Alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten. De woonkamer is smaakvol ingericht en beschikt over een dubbele crèmekleurige leren bank, een leren luie stoel en een 42" flatscreentelevisie. Er is een tweede houten eettafel met acht stoelen in de keuken. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, muggenhorren en rolluiken, en de ruime garage heeft een deur die op afstand bediend kan worden.De tuin van de villa is voorzien van een stenen BBQ en een zwembad van 5,00 m op 8,25 m, compleet met zes ligstoelen en een schommel met twee zitplaatsen. Het zwembad is voorzien van zonneverwarming en twee filterpompen met één zandfilter.Het meest opvallende kenmerk van de villa is de rustige ligging en het adembenemende uitzicht over de Egeïsche Zee, helemaal tot aan Kusadasi in Turkije. De zonsopgang vanuit de villa is een gezicht dat u zich de rest van uw leven zult herinneren.VerhuurmogelijkhedenHet eiland Samos is een populaire bestemming voor reizigers die Griekenland bezoeken en deze majestueuze villa kan premium prijzen vragen voor een verlengd hoogseizoen.Locatie - AfstandenDe villa ligt halverwege Paleokastro en Klima, op een afgelegen plek maar toch binnen handbereik van vele stranden en de hoofdstad van het eiland, Vathi (ook wel Samos-stad genoemd) .Paleokastro: 3kmVathi: 9.5 kmPythagorion: 13 kmKerveli Strand: 4 kmPsili Ammos Strand: 9.2 kmMourtia Strand: 7.6 kmGlykoriza Strand: 11 kmLuchthaven Samos: 16 km

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID410258

ID makelaar248589

Prijs€ 745.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Paleokastro

Land Griekenland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning