Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in San Feliciano ( Magione )

Umbrië, Italië

€ 92.500

Woonoppervlakte 40m2
Perceeloppervlakte 7.500m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Over dit vakantiehuis
Met een elegante uitstraling en een geweldige ligging is dit romantische verblijf aan het Trasimenomeer uitstekend geschikt voor romantische vakanties. Het is er erg rustig en het beschikt over alle ingrediënten voor de ultieme vakantie met je partner. De supermarkt op korte rijafstand en biedt algemene benodigdheden . De restaurants in de buurt zijn zeer de moeite waard. In deze aantrekkelijke regio kun je bovendien heerlijk wandelen en fietsen, bijvoorbeeld rondom het meer. Een picknick langs de oevers is een échte aanrader en staat garant voor Instagram-waardige foto's! Er is een mooie tuin die zich uitstekend leent voor een ontspannen ontbijtje aan het begin van de dag. Je hebt toegang tot een gemeenschappelijk zwembad en je kunt de avonden spenderen op het balkon of terras, met uitzicht op de heldere hemel en een drankje in de hand. De airconditioning zorgt voor de nodige verkoeling binnenshuis op warme zomerdagen en de vakantiewoning biedt bovendien parkeergelegenheid. Het pand leent zich ook uitstekend tot zorgeloze verhuring ( momenteel via Belvilla ), de huuropbrengsten kunnen op aanvraag medegedeeld worden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID392630

Prijs€ 92.500

Bouwjaar 2005

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Strada della Rocca

Postcode 06060

Plaats San Feliciano ( Magione )

Land Italië

Regio Umbrië

Aangeboden door:

Karel Claus

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning