Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Dafnes

Kreta, Griekenland

€ 380.000

Woonoppervlakte 178m2
Perceeloppervlakte 1.316m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Gelegen aan de rand van de stad Heraklion, in het mooie en drukke dorp Dafnes, is dit gezellige maar ruime huis geschikt voor een hele familie en vrienden. Met een woonoppervlak van 178m2 en een kleine gastenkamer biedt dit pand unieke momenten van ontspanning te midden van de wilde natuur van het Kretenzische platteland. Bij binnenkomst ontmoeten we een ruime en comfortabele woonkamer met zit- en eethoek, een volledig uitgeruste keuken, een toilet voor uw gasten en een comfortabele logeerkamer voor uw vrienden en familie. Op de bovenverdieping vonden we een hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en inloopkast, nog 2 badkamers en een badkamer, alle kamers met toegang tot de balkons rondom het huis. Een grote kelder van 103m2 kan gebruikt worden als opslagruimte voor uw tuingereedschap. Een grote en groene tuin met kleurrijke bloemen en bomen staat klaar om uw gasten te ontvangen en biedt de mogelijkheid om te genieten van de zomeravonden onder de Kretenzische zonsondergang.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID392291

ID makelaar1678

Prijs€ 380.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Dafnes

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning