Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Berkenrhode Resort Valley

Gelderland, Nederland

€ 1.100.000 - € 1.350.000 exclusief btw

Berkenrhode Resort Valley

  • Duurzame vakantiewoningen geheel van het gas af en voldoen aan BENG-eisen

  • In het hart van de Veluwe, op 5 km van Nationale Park de Hoge Veluwe

  • Luxe 4 tot 12 persoons wellness woningen voor de verhuur of gedeeltelijke eigengebruik

Bent u op zoek naar een waardevaste investering waarbij u geniet van diverse financiële voordelen? Dan is investeren in een luxe recreatiewoning van Berkenrhode Vastgoed iets voor u! Bij Berkenrhode Vastgoed is het mogelijk een vast rendement te behalen tot wel 7%!

Berkenrhode Vastgoed biedt aanbod op drie hoogwaardige, familiaire vakantieparken midden op de Veluwe. De professionele verhuurorganisatie zorgt voor een hoge bezettingsgraad. U kunt kiezen voor volledige verhuur of verhuur in combinatie met gedeeltelijk eigen gebruik. Tijdens weekenden en vakanties kunt u genieten van uw vakantiewoning op de Hoge Veluwe.

Wij werken samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse tour-operators zoals Booking.com. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuur-organisatie, maar profiteert u van het succes van diverse partijen. Bij de aankoop van uw vakantiewoning wordt u als eigenaar volledig ontzorgd. Wij bieden u een combinatie van eigen gebruik en professionele vakantieverhuur.

Boerderij Villa wellness 12 personen (nog maar 2 beschikbaar!).

De super-de-luxe Boerderij Villa Wellness is geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken over een heuse Spa & Wellness ruimte. Verder vindt u er 5 slaapkamers, 5 badkamers inclusief toilet en 2 aparte toiletten. Dit alles is verdeeld over 3 verdiepingen. In de Spa & Wellness ruimte treft u het binnenzwembad, de sauna, de whirlpool, een doucheruimte, een apart toilet en de technische ruimte. In volledige privacy kunt u hier dus ultiem relaxen.

De Boerderij Villa Wellness beschikt over openslaande deuren bij het terras. Hier stapt u zo naar buiten op de overdekte veranda met terras. De aangelegde tuin maakt het buitenleven compleet. De uitstraling van de woning is landelijk en luxe door de rietgedekte kap en 2 dakkapellen.

De Boerderij Villa Wellness is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. Maar qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten.

Veluwe Villa wellness 12 personen (nog maar 3 beschikbaar!)

De 2 onder 1 kap Veluwe Villa Wellness is geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken over een luxe Spa & Wellness ruimte. Alle slaapkamers beschikken over een ensuite badkamer inclusief toilet. Dit alles is verdeeld over 3 verdiepingen. In de Spa & Wellness ruimte treft u het binnenzwembad, de sauna, de whirlpool, een doucheruimte, een apart toilet en de technische ruimte. In volledige privacy kunt u hier dus ultiem relaxen.

Ook buiten zult u genieten bij deze Veluwe Villa Wellness. Door de openslaande deuren in de keuken stapt u zo naar buiten op de overdekte veranda met terras. De aangelegde tuin maakt het buitenleven compleet.

De Veluwe Villa Wellness is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. Ook kunt u kiezen voor zonnepanelen. Qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten.

Gegevens

Project ID388444

Prijs€ 1.100.000 - € 1.350.000 exclusief btw

Aantal units 41

Woonoppervlakte 100 - 120m2

Perceeloppervlakte 300 - 350m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Roekelseweg 54

Postcode 6733 BP

Plaats Wekerom

Land Nederland

Regio Gelderland

Aangeboden door:

Berkenrhode Vastgoed

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project