Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pitsidia

Kreta, Griekenland

€ 980.000

Woonoppervlakte 170m2
Perceeloppervlakte 1.160m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Deze unieke nieuw gebouwde villa is gelegen aan de rand van het dorp Pitsidia, op een uitzonderlijke locatie met uitzicht op de zee, de bergketen Psiloritis en de stad Pitsidia. De onvergelijkbare architectuur met de combinatie van steen en hout biedt een uniek gevoel van luxe. Het pand met een totale oppervlakte van 170 m2 verdeeld over één verdieping kan gemakkelijk 4 personen huisvesten omdat het een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers heeft. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning voor koeling en verwarming en de open keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Buiten biedt een ruime binnenplaats met een overloopzwembad en een zithoek onovertroffen momenten van ontspanning voor de gasten die kunnen genieten van hun koffie met uitzicht op de zonsondergang en de eilanden van Paximadia. Een prachtige tuin rondom de villa bevat olijfbomen en kruiden met een automatisch irrigatiesysteem. Het centrum van het dorp met de winkels en alle beschikbare voorzieningen ligt op slechts een paar minuten loopafstand, terwijl de prachtige stranden van de zuidkust met het kristalblauwe water op korte rijafstand liggen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID385909

ID makelaar1676

Prijs€ 980.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Pitsidia

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning