Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Sunny Valley

Leiria, Portugal

€ 499.999 - € 575.000

Sunny Valley

  • Vrijstaande villa's met een woonverdieping

  • Lift met dubbele garage

  • Eigen zwembad

Verkoop van 8 moderne vrijstaande villa's met een hoog opleverings niveau en een schitterend uitzicht over de vallei Venda Nova.


Elke villa is ontworpen om zo veel mogelijk te integreren in het prachtige landschap en heuvels van de vallei.Door de unieke
ligging van de villa,s is het uitzicht over de vallei adembenemend waarbij enkele villa,s zelfs zicht hebben op de schitterende baai van San Martinho do porto.De locaties van de villa,s gericht naar het zuid-oosten hebben buiten de opkomend zon haast de gehele dag zonneschijn en zijn vrij van de wind uit het noord-westen. De villa,s beschikken over een garage voor twee auto,s en een berging voor bv fietsen op het dak waarna je met een lift direct uitkomt in je woonverdieping eronder of via de overdekte buitentrap. Op de woonverdieping vindt je een ruime woonkamer met een moderne open keuken en een naar behoefte van de koper aan te passen kookeiland. De uitvoering en indeling van de keuken is geheel naar wens aan te passen evenals de keuze van de inbouwapparatuur. Het uitzicht vanuit de woonkamer is fantastisch mede door de vanaf de vloer tot aan het plafon grote glazen schuifpuien waardoor je direct toegang hebt op je terras met het bijzondere zwembad. Vanuit de woonkamer kom je op de gang waarachter zich nog een extra berging/bijkeuken bevindt , verder in het verlengde van de gang vinden we drie slaapkamers waarvan een insuit met een inloop garderobe en eigen badkamer.De andere twee slaapkamers beschikken over ruime inbouw garderobekasten en hebben een gezamenlijke badkamer.Alle slaapkamers hebben grote glazen schuifpuien met toegang tot het terras.Het is mogelijk de indeling van de woning te wijzigen zelfs een uitbreiding valt onder de mogelijkheden indien de koper dit zou willen. De uitvoering en materiaal keuzes zijn van het hoogste niveau en ook bespreekbaar met de koper.Veel aandacht is er besteed aan de privacy per villa zonder het prachtige uitzicht te beperken.

Met trots presenteren wij dit uitzonderlijke kleinschalige project en staat ons team ter beschikking voor verdere informatie.

De locatie van de villa's in goed bereikbaar en ligt 6 minuten van het oude vissersplaatsje Nazare met zijn mooie strand en 9 minuten vanaf het gezellige Sao Martinho do Porto met zijn warme binnenbaai. Het uitgestrekte rustige strand van Salgado ligt direct achter de duinrand en is met enkele minuten bereikbaar.

Gegevens

Project ID384246

Prijs€ 499.999 - € 575.000

Aantal units 8

Woonoppervlakte 148 - 200m2

Perceeloppervlakte 924 - 2837m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres R. do Bom Jesus 7

Postcode 2460-699

Plaats São Martinho Do Porto

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Aangeboden door:

Calculo Discreto un lda/luxhomes

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project