Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Otrobanda Curacao

Curaçao

€ 435.393

Woonoppervlakte 439m2
Perceeloppervlakte 439m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Een van de voordelen voor de koper van dit pand is de officiële monumentale status, waardoor de koper geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen voor de aankoop.Bij binnenkomst in het pand zult u de charme en het karakter van dit historische gebouw ervaren. Het pand bestaat uit meerdere ruime ruimtes die momenteel als kantoor worden gebruikt. Daarnaast zijn er een kitchenette en twee toiletten.Een royale vergaderkamer biedt daarnaast een ideale ruimte voor het houden van conferenties, presentaties of teambijeenkomsten. De vergaderruimte, gecombineerd met een gastvrije ontvangstruimte, biedt zowel medewerkers als bezoekers een professionele en uitnodigende ambiance.Momenteel wordt het pand verhuurd, waardoor kopers de mogelijkheid hebben om de huurovereenkomst te verlengen of het pand voor eigen doeleinden te gebruiken. Deze flexibiliteit zorgt voor een soepele overgang en het potentieel voor onmiddellijke ROI.Handig is dat er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is in de nabijheid van het pand. De strategische ligging middenin het stadscentrum van Otrobanda, nabij enkele andere kantoren en zaken, vergroot de aantrekkingskracht verder. Bovendien heeft het pand onlangs een nieuwe verflaag gekregen. Het pand is in goede conditie.Kortom, dit bedrijfspand biedt de mogelijkheid om op een zeer centrale locatie een schitterend monumentaal pand aan te kopen. Het aanpasbare karakter maakt een scala aan commerciële of residentiële toepassingen mogelijk, terwijl het feit dat er geen overdrachtsbelasting betaald hoeft te worden door de koper het geheel nog financieel interessanter maakt. Met een scala aan goed ingerichte kamers, een vergaderruimte, een ontvangstruimte en moderne voorzieningen, is dit pand een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een toplocatie of investeerders die op zoek zijn naar een aantrekkelijk huurobject.ContactMis dit unieke aanbod niet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging van dit prestigieuze pand.Huis nr.: hs2650br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID376222

ID makelaar2650

Prijs€ 435.393

Bouwjaar 1925

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning