Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Monolithos

Griekenland

€ 890.000

Woonoppervlakte 150m2
Perceeloppervlakte 350m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

BeschrijvingDeze uitzonderlijke villa in Monolithos biedt een luxe accommodatie op het kosmopolitische eiland Santorini, op slechts 120 meter van het strand.Verspreid over twee verdiepingen, heeft deze villa van 150 m² in totaal 3 slaapkamers met en-suite badkamers, twee woonkamers, een keuken en een speelkamer. De woonkamer leidt naar het terras en de tuinen, gelegen op 350 m² grond. Er is ook een zwembad van 32 m² met hydromassage voor drie personen, een volledig uitgeruste BBQ met een eettafel, en een eigen parkeerplaats. Het pand is omheind, wat een hoge mate van privacy aan haar gasten biedt, te midden van deze kosmopolitische plek op het eiland.De villa wordt smaakvol ingericht verkocht in de traditionele Cycladische stijl. Alle binnenruimtes zijn voorzien van airconditioning, centrale verwarming en een zonnepaneel voor warm water.VerhuurmogelijkhedenSantorini is een van de meest exclusieve en gewilde toeristische bestemmingen ter wereld. Het trekt eersteklas en kosmopolitische reizigers uit de hele wereld aan en vraagt hoge prijzen, vooral voor luxueuze accommodaties, zoals deze villa, die de traditionele Cycladische bouwstijl combineert met moderne voorzieningen. De bevoorrechte ligging direct naast het strand van Monolithos biedt een groot verhuurpotentieel gedurende het hele seizoen.LocatieDit zeer populaire strand, dat zijn naam ontleent aan de rotsformatie waarop de kapel van Agios Ioannis is gebouwd, heeft ondiep water, waardoor het ideaal is voor gezinnen. Centraal gelegen, is het een ideale uitvalsbasis voor iedereen die het eiland wil verkennen. Het gebied zit vol met cafés en restaurants, bars en tavernes.AfstandenMonolithos-strand: 120 mKamari: 4.8 kmOia: 18.5 kmImerovigli: 8.7 kmHet oude Thira: 7.4 kmOude Haven: 5.8 kmSantorini Luchthaven 2.7 km

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID371898

ID makelaar205560

Prijs€ 890.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Monolithos

Land Griekenland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning