Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Estepona

Malaga, Spanje

Vanaf € 184.000

Woonoppervlakte 63m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Dit project bevindt zich in Casares en op loopafstand van restaurants en het strand. Op korte rijafstand van lokale voorzieningen zoals supermarkten, golfbanen (zoals de beroemde Finca Cortesín en andere nabijgelegen golfbanen zoals Sotogrande, Estepona of Marbella), en het centrum van Estepona. Het ligt naast het Natuurpark Sierra Bermeja en op korte afstand van de pittoreske dorpen Manilva, Gaucín en Genalguacil. Casares is een van de meest charmante Andalusische witte dorpjes, gelegen tussen de zee en de bergen.

De omheinde gemeenschap heeft een zwembad, mooie aangelegde tuinen en een speeltuin voor kinderen. Het ontwerp van dit project maakt optimaal gebruik van de topografie van het perceel om adembenemende 360º uitzichten op de zee en de bergen mogelijk te maken.

Dit is een complex van 47 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. De ruime woonkamer leidt naar een groot terras van waaruit ononderbroken uitzicht op zee kan worden genoten. De open keukens zijn uitgerust met boven- en onderkasten, Silestone-werkbladen en alle apparatuur (behalve wasmachine en vaatwasser) is inbegrepen. Alle woningen hebben grote terrassen en hoogwaardige kenmerken zoals warm water door middel van warmte pomp systeem en voorbereiding voor het opladen van elektrische voertuigen. Appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin. Elk appartement heeft een garage en een opslagruimte.

Prijsbeschrijving
1 slaapkamer appartementen vanaf €184.000,- 2 slaapkamer appartementen vanaf €224.000,- 3 slaapkamer appartementen vanaf €320.000,-

Extra omschrijving
GESLOTEN KOMPLEX HOOG VERHUURPOTENTIEEL EERSTE LIJN STRAND DICHT BIJ VOORZIENINGEN DICHT BIJ DE HAVEN VOLLEDIG INGERICHTE EN UITGERUSTE KEUKENS AIRCONDITIONING MET WARMTEPOMP VIDEO-INGANG PRE-INSTALLATIE VOOR HET OPLADEN VAN ELEKTRISCHE VOERTUIGEN PARKEERPLAATS OPSLAGRUIMTE

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID362692

PrijsVanaf € 184.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Estepona

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Spanje Specials

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning