Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

MarinaPark Bad Nederrijn

Utrecht, Nederland

€ 179.500 exclusief btw

MarinaPark Bad Nederrijn

  • Luxe villa’s direct aan het water

  • Met eigen jachthaven

  • Laatste villa’s € 179.500,- excl. btw en kavel

MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen aan de dijk in Maurik in de prachtige Betuwe. Ons park beschikt over een grote jachthaven met 300 ligplekken en ligt direct aan de Nederrijn tegenover natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Onze villa’s zijn luxe afgewerkt en geschikt voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie daarvan. Als u kiest om de vakantievilla te verhuren, nemen wij alle werkzaamheden uit handen en regelen de verhuur van uw villa van A tot Z. U investeert, wordt ontzorgd en profiteert van een aantrekkelijk rendement. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gegarandeerd netto rendement voor een langere looptijd. Het park beschikt over een receptie, een Brasserie, een sanitairgebouw, een jachthaven en een eigen strandje. Voor kinderen is er een speeltoestel en in de zomer animatie-activiteiten. We verhuren e-bikes, e-choppers, sloepen en supboards. De omgeving leent zich uitermate voor wandelen, fietsen, golfen, vissen, varen, allerlei soorten watersporten en het bezichtigen van pittoreske plaatsjes.

Villa Maritiem (4 persoons): € 179.500,- excl. btw en kavel. De kavel is te koop of te huur. De laatste villa's op dit park.

Op zoek naar een vakantievilla aan het water met eigen jachthaven? Bezoek dan op vrijdag 20, zaterdag 21 of zondag 22 september onze informatiedagen op MarinaPark Bad Nederrijn. Aanmelden via: https://www.marinaparkenverkoop.nl/bad-nederrijn/informatiedagen.

Gegevens

Project ID356449

Prijs€ 179.500 exclusief btw

Aantal units 100

Woonoppervlakte 55m2

Perceeloppervlakte 250m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Rijnbandijk 36

Postcode 4021 GH

Plaats Maurik

Land Nederland

Regio Utrecht

Aangeboden door:

MarinaParken

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project