Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Luxe Design Villas & Appartementen in Albufeira

Faro, Portugal

€ 595.000 - € 1.991.500

Luxe Design Villas & Appartementen in Albufeira

  • Modern ontwerp

  • Dichtbij strand

  • Hoge kwaliteit

Nieuwbouw appartementen, herenhuizen en villa's gelegen op 5 minuten afstand van Albufeira centrum, de haven van Albufeira en diverse stranden.
Deze luxe appartementen en woningen zijn ontworpen door de beroemde Portugese architect Vasco Vieira die bekend staat om zijn moderne design.

Het project wordt gebouwd in drie fasen. Fase 1 zal begin 2025 klaar zijn qua bouw, waarna fase 2 gestart wordt.
Er zijn begane grond appartementen met een privé zwembad beschikbaar of penthouse appartementen met een privédakterras met eigen zwembad.
Wilt u liever een woning? Dan kunt u kiezen uit één van de prachtige herenhuizen of een vrijstaande villa.

In het project gaat tevens een clubhuis gerealiseerd worden waar u als eigenaar gebruik kunt maken van de gym, sauna en een zwembad. Er komt een minimarkt en een bistro restaurant. Ook komt er een receptie in het clubhuis waar u als eigenaar geheel ontzorgt kan worden voor het beheer van uw woning.

De appartementen en herenhuizen hebben allen een eigen terras met een privé zwembad. Heerlijk buiten dineren of een verkoelende duik in het zwembad kan allemaal op uw eigen terras.
De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur inclusief wasmachine/droger. Ook hebben de appartementen 2 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers worden opgeleverd met inbouwkasten en plafondverlichting.

Vanaf de woonkamer heeft u toegang tot het terras. En de penthouse appartementen hebben vanaf het terras aan de woonkamer tevens een trap naar het riante dakterras.
Bij ieder appartement hoort een parkeerplaats in de ondergelegen garage. Vanaf de parkeergarage kunt u met de trap of de lift naar uw appartement. U kunt zelfs met de lift direct naar uw dakterras. Handig voor de boodschappen voor uw buitenkeuken.

De herenhuizen hebben een bijzondere lay-out door het hele hoge plafond in de woonkamer. Op de begane grond is er de woonkamer en eetkamer die in open verbinding staan met de keuken. Er is een gastentoilet, trap naar boven en via de grote schuifpui heeft u toegang tot het terras met privé zwembad.
Het zwembad heeft een mooie feature die doorloopt tot aan het kozijn van de woning. Een heel mooi effect. Door afscheiding tussen de woningen heeft iedereen zijn eigen privacy.
Op de eerste etage zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig en toegang tot het dakterras.
De trap in de woonkamer op de begane grond geeft toegang tot het souterrain welke beschikt over een grote privé-garage waar eventueel ook een gamesroom, fitness- of logeerkamer gecreëerd kan worden.

De villa's zijn vrijstaand en zijn beschikbaar in diverse lay-outs. Deze woningen zijn ontworpen om lichtinval en uitzicht optimaal te benutten. De woningen zijn ruim van opzet, hebben een mooie tuin eromheen, een privé zwembad en prachtig uitzicht.

Alle appartementen en woningen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming, een pre-installatie voor een Smart-Home systeem en
ramen en schuifpuien van vloer tot plafond voor optimaal licht en zicht.

De bouw vordert goed en de bouw van fase 1 zal in het eerste kwartaal van 2025 gereed zijn. Er zijn nog appartementen en herenhuizen van fase 1 beschikbaar.
Bent u benieuwd of deze appartementen of woningen bij uw wensen passen? Heeft u vragen? Die beantwoorden we graag. Ook nodigen we u graag uit voor een bezichtiging bij het volledig ingerichte show appartement of show herenhuis.

Gegevens

Project ID352384

Prijs€ 595.000 - € 1.991.500

Aantal units 89

Woonoppervlakte 122 - 220m2

Perceeloppervlakte 152 - 521m2

Verwachte oplevering 2025


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Plaats Albufeira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Aangeboden door:

Divine Home

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project