Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Agia Fotia (Ierapetra)

Kreta, Griekenland

€ 525.000

Woonoppervlakte 163m2
Perceeloppervlakte 4.063m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Genesteld aan de kust van de Libische Zee tussen Makrigialos en Ierapetra, biedt Villa Fotia een prachtig landschap en een ontspannen levensstijl in het meest zuidelijke gebied van Kreta.Villa Fotia ligt op een perceel van 6000 m², met niet minder dan 152 m² woonruimte. Het bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers, een woon- en eetkamer, verschillende opslagruimtes en een werk-/studeerkamer. Er is ook een volledig uitgerust gastenverblijf van 25 m² met een infraroodsauna. Dit is een ruime woning die met gemak vrienden en familie kan verwelkomen, die nooit moe zullen worden van het kijken naar het werkelijk prachtige uitzicht op zee vanaf de verschillende terrassen.De villa is gedeeltelijk ingericht met een uitgeruste keuken. Op het terrein staan 100 olijfbomen en een moestuin.De woning heeft een gemakkelijke toegang vanaf een lokale verharde weg en beschikt over parkeerruimte. Andere voordelen zijn airco's in elke kamer, een houtkachel, verschillende elektrische kachels, een boiler met zonnepanelen voor waterverwarming en ramen met dubbele beglazing met luiken en muskietennetten.Een weelderig groene omgeving, sprankelend blauw uitzicht op zee en het strand van Agia Fotia dat verscholen ligt tussen hoge bergen en rotsen, maken het landschap bijzonder indrukwekkend. Villa Fotia creëert een zorgeloze woonervaring.LocatieDe luchthavens van Sitia (55 km, voornamelijk lokale vluchten) en Heraklion (105 km, vluchten uit alle grote Europese steden) zijn rechtstreeks bereikbaar via een verbeterd wegennet dat zich over heel Kreta uitstrekt. De Griekse regering pompt miljarden euro's in de infrastructuur van het eiland om het wegen- en energienetwerk te verbeteren, terwijl ook de bouw van een nieuwe internationale luchthaven in Kasteli is goedgekeurd, wat de op één na grootste luchthaven van Griekenland zal worden.Ierapetra (minder dan 15 km) is de dichtstbevolkte stad van de regionale eenheid Lasithi en de op drie na dichtstbevolkte stad van Kreta. Ierapetra heeft de bijnaam "de bruid van de "Lybische Zee"" vanwege zijn ligging als enige stad aan de zuidkust van Kreta.Actieve mensen hebben gemakkelijk toegang tot watersportfaciliteiten, zoals jetskiën en windsurfen. Wandelen en genieten van de natuur is ook mogelijk in de nabijgelegen kloven Kapsa en Perivolakis - een prachtig gebied vol eiken- en pijnbomen waar in verschillende seizoenen meerdere watervallen te vinden zijn.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID350609

ID makelaar146338

Prijs€ 525.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Agia Fotia (Ierapetra)

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning