Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Terug naar overzicht

Casas do Sol

Leiria, Portugal

€ 377.000

Casas do Sol

  • Moderne nieuwbouw villa's

  • Dicht bij het beroemde strand van Nazaré

  • Privé zwembad + ruime percelen

Casas do Sol - Prachtige moderne villa's te koop op een zeer rustige locatie, met een prachtig uitzicht op het weelderige groene platteland en een glimp van de zee.

Ontworpen met een maximale focus op uitzicht, zon oriëntatie en privacy, deze Zilverkust eigenschappen zijn gelegen in Raposos, een klein Portugees dorp op slechts een klein eindje rijden naar de beroemde kust van Nazaré, en São Martinho do Porto baai, het beste familie strand van Portugal.

De woning bestaat uit:
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers + een aparte gastenbadkamer
- Ruime woonkamer met een open-plan volledig ingerichte keuken
- Zonnepanelen voor water verwarming
- Pre-installatie van airconditioning

Buiten is er een privé tuin en zwembad, omgeven door handgelegde portugese kalksteen "calçada". Er is ook een overdekte parkeerplaats.

Casas do Sol villa's zijn perfect voor gezinnen die willen verhuizen naar Portugal of als tweede huis om te genieten van een vakantie in de zon van de Zilverkust!

Beschouwd als het oudste vissersdorp van Portugal, is Nazare wereldberoemd om de reusachtige golven van de North Canyon, waar big wave surfers verschillende records hebben gebroken voor 's werelds grootste golven ooit gesurft. Maar er is veel meer in Nazare dan alleen surfen en reuzengolven!

De stad heeft een prachtig strand dat het hele jaar door perfect is voor wandelingen langs de kust en om vitamine D in te nemen. In de zomer is het zand bezaaid met de traditionele strandtenten van de Zilverkust, waar zowel lokale gezinnen als toeristen genieten van een dagje plezier in het water.

Er is ook genoeg te zien en te doen! Van dineren in traditionele restaurants die de meest verse vis en zeevruchten serveren tot verschillende gedenkwaardige activiteiten voor het hele gezin, zoals dolfijnen kijken, boottochten, buggytochten langs de naar zee gerichte kliffen langs de kust of het ontdekken van de beroemde historische plaatsen van de stad.

Verschillende andere populaire monumenten en stranden aan de Zilverkust zijn ook in de buurt, waardoor dit pand een geweldige uitvalsbasis is voor het verkennen van "Het Echte Portugal". De luchthaven van Lissabon ligt op slechts een uur rijden.

Neem contact met ons op om een Live 360º Virtuele Tour!

SIMPLE LIFE HOME BUYER - Casas do Sol villa's omvatten het volledige servicepakket SIMPLE LIFE HOME BUYER, waarbij u kunt rekenen op de steun van een multidisciplinair team van professionals die u van A tot Z terzijde staan:
- Vastgoed consultancy
- Installatie van diensten zoals water, elektriciteit, gas...
- Logistieke steun
- Decoratie en meubilering
- Ondersteuning tijdens de bouwfase
- Beheer van onroerend goed
- Boekhoudkundige en fiscale diensten
- Verhuur als vakantiehuis

Alle steun die u nodig heeft om te genieten van een eenvoudiger leven aan de Zilverkust van Portugal!
Praat vandaag nog met ons team om uit te vinden hoe u hiervan kunt profiteren.

Gegevens

Project ID340275

Prijs€ 377.000

Aantal units 5

Perceeloppervlakte 1658m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Postcode 2450-020

Plaats Silver Coast

Land Portugal

Regio Leiria

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project