Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Wekerom

Gelderland, Nederland

Vanaf € 1.100.000

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 300m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

De 2 onder 1 kap Veluwe Villa Wellness is geschikt voor maximaal 10 personen en beschikken over een luxe Spa & Wellness kelder. Verder vindt u er 5 slaapkamers met ensuite badkamers inclusief toilet en 1 apart toilet. Dit alles is verdeeld over 3 verdiepingen.

Op de begane grond vind u de ruim opgestelde woonkamer met tv en elektrische sfeerhaard. De woning is voorzien van 2 erkers waardoor u geniet van extra licht. De luxe open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasser en koel-vries combinatie. Ook zijn er op de begane grond 2 slaapkamers met ensuite badkamers gesitueerd. Op de eerste verdieping vindt u de overige 3 slaapkamers met allemaal een ensuite badkamer.

In de Spa & Wellness kelder treft u het binnenzwembad, de sauna, de whirlpool, een doucheruimte, een apart toilet en de technische ruimte. In volledige privacy kunt u hier dus ultiem relaxen.

Ook buiten zult u genieten bij deze Veluwe Villa Wellness. Door de openslaande deuren in de keuken stapt u zo naar buiten op de overdekte veranda met terras. De aangelegde tuin maakt het buitenleven compleet.

De Veluwe Villa Wellness is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. Ook kunt u kiezen voor zonnepanelen. Qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten. 

* Aan maten, beeldmateriaal en indelingen van plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID333112

PrijsVanaf € 1.100.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Roekelseweg 54

Postcode 6733BP

Plaats Wekerom

Land Nederland

Regio Gelderland

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning