Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Estepona

Malaga, Spanje

Vanaf € 368.000

Woonoppervlakte 171m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Moderne zeezicht appartementen New Golden Mile Estepona
Een modern wooncomplex gelegen op een unieke locatie met prachtige natuurlijke landschappen. Op minder dan 15 minuten van Marbella en 10 minuten van Estepona dicht bij alle voorzieningen en diensten aan de New Golden Mile. Dankzij de strategische ligging kunt u genieten van het strand, golfen, sporten, winkelen en plezier maken met uw gezin zonder tijd te verspillen aan reizen, aangezien alles op korte afstand ligt.

Dit project omvat 61 appartementen met 2 en 3 slaapkamers en penthouses met uitzonderlijk uitzicht op zee en de bergen, omgeven door aangelegde tuinen en 3 moderne zwembaden. Ze zijn gebouwd met behulp van innovatieve materiaalsystemen en beschikken over uitgebreide gemeenschappelijke voorzieningen waardoor bewoners kunnen genieten van een sociale, actieve en gezonde levensstijl. Aangelegde tuinen, zwembad voor volwassenen, gastro-hal met gemeenschappelijke ruimte en gemeenschappelijke keuken, een volledig uitgeruste fitnessruimte en fietsenstalling.

De appartementen een open indeling met ruime woonruimtes die verbonden zijn met de grote terrassen vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Volledig ingerichte en uitgeruste keukens met de beste kwaliteiten. Alle woningen zijn voorzien van één parkeerplaats en één berging. Er is een speciaal programma waarmee u bepaalde aspecten van uw nieuwe huis kunt aanpassen, zoals het upgraden van specificaties en afwerkingen.

Prijsbeschrijving
2 slaapkamer appartementen vanaf € 368.000,- 3 slaapkamer appartementen vanaf € 487.000,-

Extra omschrijving
GOEDE WAARDE VOOR GELD GEWELDIG LOCATIE IN DE NEW GOLDEN MILE UITZICHT OP ZEE EN BERGEN GESLOTEN GEMEENSCHAP CAMERA BEWAKING MODERN HEDENDAAGS NATUURLIJKE OMGEVING GROENE ZONES OPEN KEUKENS MULTIFUNCTIONELE RUIMTE MET GASTRO-HAL EN GEMEENSCHAPPELIJKE KEUKEN VOLLEDIG UITGERUSTE GYM VOLWASSEN ZWEMBAD FIETSENBERGING BERGING EN GARAGE INBEGREPEN

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID331271

PrijsVanaf € 368.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Estepona

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Spanje Specials

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning